Terug naar overzicht

Voorjaarsbeurs 2018

Zorgeloos Onderweg dankzij Jan Schreur Recreatie

Kom op 3 en 4 februari 2018 naar de Voorjaarsbeurs in Winkel!

Het bruist weer op de Voorjaarsbeurs bij Jan Schreur Recreatie aan de Zandwilg 9-11 in Winkel. Voor de 8e keer hebben Jan Schreur Recreatie en Partyboot De Koperen Hoorn de handen in een geslagen om deze ondernemersbeurs te organiseren.
Deze beurs brengt ondernemers en consumenten samen.Er is een grote verscheidenheid aan branches te vinden op de beurs. Voor ondernemers biedt de beurs ook de mogelijkheid om te netwerken met mede ondernemers. Een prachtig beurs evenement dat gratis toegankelijk is voor de bezoeker.
De kracht van deze beurs is een unieke combinatie van kleine en grote ondernemers die zich presenteren en contact leggen met de consument. De Voorjaarbeurs is een beurs voor een breed publiek. Iedereen is weer van harte welkom op 3- en 4 februari 2018. Een bijzondere kans voor de ondernemer om zijn gezicht te laten zien en zich te presenteren aan de bezoekers.

Een greep uit de bijna 40 standhouders:
• Jan Schreur Recreatie presenteert met plezier de nieuwste modellen caravans en campers van o.a. de merken Weinsberg en Knaus en laat u de aantrekkelijke occasions zien. U kunt zich oriënteren op een eventuele toekomstige aanschaf met behulp van het meest recente foldermateriaal en deskundig advies. Kom gezellig langs voor een gesprek over uw wensen en een professionele visie.

• Partyboot De Koperen Hoorn verzorgt weer de catering zodat u in de koffiehoek even kunt uitblazen van alle indrukken en kunt genieten van een overheerlijke Appelpunt bij uw kopje koffie of een heerlijk broodje tijdens de lunch. En heeft u iets te vieren? De crew staat u graag te woord en vanaf eind maart bent u weer hartelijk welkom aan boord.

• Busker Fietsplezier presenteert weer de nieuwste fietsen, elektrische fietsen, mountainbikes en diverse accessoires

• We zijn trots dat we de kersverse Ondernemer van het jaar van de Bedrijvengroep Niedorp “Revalidatiesucces” als standhouder op onze beurs hebben. Zij zorgen er voor dat mensen, na jaren pijnklachten, soms na een paar behandelingen van deze pijnklachten worden verlost.

• Voor het goede doel staat Hospice Schagen op onze beurs om lootjes te verkopen. Zij besteden het geld in dit “bijna thuis huis” aan de inrichting van het hagelnieuwe gebouw en de aanleg van de tuin.

Gratis toegang

Het regionale bedrijfsleven laat zich weer van haar beste kant zien in het pand van Jan Schreur Recreatie aan de Zandwilg 9-11 in Winkel
Op de bovenverdieping is tijdens de beursdagen weer de verzameling oude motoren en antieke auto’s van Jan Schreur senior te bezichtigen.
Ben van Dijk heeft er weer voor gezorgd dat er weer “nieuwe” opgeknapte exemplaren te bewonderen zijn.
Ons evenement is gratis toegankelijk.

Zaterdag en zondag 3 – 4 februari 2017

11.00 uur – 17.00 uur
Klik op onderstaande afbeeldingen voor een overzicht van de deelnemende bedrijven.