Caravans en Campers

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud, reparatie, APK en schadeherstel van caravans en campers. Daarvoor beschikken wij over een uitgebreid technisch magazijn met onderdelen en inbouwaccessoires. Kampeerders die graag zelf bijvoorbeeld een mover of een satellietschotel willen monteren, kunnen rekenen op een deskundig advies. Ook voor de aankoop van nieuwe of betrouwbare gebruikte campers en caravans kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag de juiste keuze maken!

Jan Schreur Recreatie richt zich op de merken Knaus en Weinsberg en is tevens Hymer servicedealer. Maar ook voor andere merken kunt u bij ons terecht. Denkt u erover om een kampeerauto aan te schaffen? Misschien is het een goed idee om eerst eens een 2- , 4- of 6-persoons kampeerauto te huren. Zo kunt u ervaren of kamperen inderdaad iets voor u is en wordt u zich beter bewust van de specifieke eisen waaraan een camper voor u moet voldoen.

Onze Merken

Eigen camperplaats voor de deur

Jan Schreur Recreatie is een camper- en caravanbedrijf, dat toch echt net een beetje anders is dan alle anderen. Hebt u bijvoorbeeld al eens eerder gehoord dat een dergelijk bedrijf een camperplaats heeft? Stel, u laat uw camper een onderhoudsbeurt geven in de moderne werkplaats van Jan Schreur Recreatie en u maakt er ondertussen een dagje uit van. Op de fiets verkent u de aantrekkelijke omgeving, bezoekt u het mooie historische stadje Winkel of rijdt u door naar het provinciestadje Schagen. Als u dat liever hebt, kunt u trouwens ook gebruik maken van vervangend vervoer.