Tank-O3

Liever NIET ziek!! Waterveiligheid vanzelfsprekend met Tank-O3

Tank-O3 is een klein inbouwsysteem voor in uw watertank. Op basis van elektrolyse wordt zuurstof (O2) omgezet in ozon (O3). Aangezien ozon een uiterst sterke, geur- en smaakloze en niet gevaarlijke oxidant is zorgt Tank-O3 er voor dat het water in de tank, maar juist ook de tank zèlf, volledig kiemvrij blijft. Tank-O3 doodt alle bacteriën, virussen, schimmels, sporen en zorgt ervoor dat de watertank geheel biofilmvrij blijft. Dit is een unieke eigenschap die geen enkel ander systeem kan bieden.

Montage en onderhoud

Tank-O3 laat zich door een handige, technische doe-het-zelver gemakkelijk in uw tank monteren. Ondanks dat raden wij u aan Tank-O3 door Jan Schreyur in uw camper te laten monteren. Wij hebben de juiste gereedschappen en kennis van zaken. In elke Tank-O3 verpakking is een inbouwhandleiding bijgevoegd, de inbouw wijst zichzelf.

Het systeem is zeer onderhoudsvriendelijk. Dit omdat de ozon naast waterzuivering de gehele binnenzijde van de tank, dus ook de bovenkant, volledig schoon houdt. Uw tank wordt en blijft als nieuw zonder dat u hier iets voor hoeft te doen!

Voordelen

Wat veel mensen niet beseffen is dat de waterkwaliteit in de schoonwatertank, zeker bij hogere temperaturen, snel in kwaliteit achteruit gaat. Met als gevolg vervuiling van het water, vervuiling van de tank en in het ergste geval een verhoogd veiligheidsrisico met betrekking tot legionellabesmetting.

Tank-O3 is veilig, milieuvriendelijk en 100% natuurlijk. Tank-O3 ontzorgt u. Aan het begin van het seizoen spoelt u de tank grondig, u schakelt het Tank-O3 systeem in en u bent klaar voor de rest van het seizoen. U vult alleen nog water bij. U hoeft dus niet meer te denken aan het regelmatig toevoegen van milieubelastende middeltjes, uw tank en water blijven dus altijd helemaal schoon. Tank-03 is dus beter voor u én het milieu!