Terug naar overzicht

Voorjaarsbeurs 2017

Zorgeloos Onderweg dankzij Jan Schreur Recreatie

Kom op 4 en 5 februari 2017 naar de Voorjaarsbeurs in Winkel!

Dit jaar wordt de zevende editie gehouden van de Voorjaarsbeurs bij Jan Schreur Recreatie in Winkel, er zijn echter dit jaar een paar veranderingen. De oude naam “Vrije tijd en recreatie beurs” dekte de lading niet meer, daarom is er gekozen voor de nieuwe naam “Voorjaarsbeurs”.

Hierdoor kan er een bredere groep standhouders zich presenteren aan het publiek. Naast het veranderen van de naam, is er ook gekozen voor een andere indeling op de vloer, zodat het voor het publiek nog aantrekkelijker is, om deze gevarieerde beurs te bezoeken. Dit jaar zijn er veel aanmeldingen van nieuwe standhouders, zo ziet u, dat er alles aan wordt gedaan, om de beurs voor iedereen jaarlijks aantrekkelijk te maken.

Bent u gek op vrije tijd, leuke dingen doen en ontspanning? Verheugt u zich daarbij ook zo op de start van het nieuwe recreatieseizoen? En hebt u dan ook nog zin in een gezellig uitstapje? Ga dan op 4 of op 5 februari tussen 11.00 en 17.00 uur naar de kleinschalige, maar geweldige Voorjaarsbeurs bij Jan Schreur Recreatie.
Tijdens de beurs krijgen in totaal zo’n 35 lokale ondernemers de gelegenheid zich te presenteren aan het publiek. Alle ondernemers hebben producten of diensten te bieden die op de één of andere manier met vrije tijd, genieten en plezier maken, hebben. Kom inspiratie opdoen, wordt wijzer van de leuke demonstraties en kom op ideeën bij de modeshows die er zijn. Tijdens de Voorjaarsbeurs is er trouwens ook een interessante expositie te zien over de geschiedenis van het familiebedrijf Jan Schreur, dat in zijn geheel al meer dan 80 jaar bestaat. De recreatietak bestaat inmiddels ook alweer ruim veertig jaar.

Eigen camperplaats voor de deur

Jan Schreur Recreatie is een camper- en caravanbedrijf, dat toch echt net een beetje anders is dan alle anderen. Hebt u bijvoorbeeld al eens eerder gehoord dat een dergelijk bedrijf een camperplaats heeft? Stel, u laat uw camper een onderhoudsbeurt geven in de moderne werkplaats van Jan Schreur Recreatie en u maakt er ondertussen een dagje uit van. Op de fiets verkent u de aantrekkelijke omgeving, bezoekt u het mooie historische stadje Winkel of rijdt u door naar het provinciestadje Schagen. Als u dat liever hebt, kunt u trouwens ook gebruik maken van vervangend vervoer. Zin om een sportief balletje te slaan? Ook dat kan, want Jan Schreur heeft een eigen tennishal met een uitstekende baan. Over zorgeloosheid gesproken.

Alles voor de Camper en Caravan

Familiebedrijf Jan Schreur werd opgericht door de opa van de huidige eigenaar. Tegenwoordig houdt het caravan- en camperbedrijf zich vooral bezig met onderhoud, reparatie, APK en schadeherstel. Ook is er een uitgebreid technisch magazijn met onderdelen en inbouwaccessoires. Kampeerders die graag zelf bijvoorbeeld een mover of een satellietschotel inbouwen, kunnen rekenen op een deskundig advies. De kampeerliefhebber kan natuurlijk ook terecht voor de aankoop van nieuwe of betrouwbare gebruikte campers en caravans. Jan Schreur Recreatie richt zich hierbij op de merken Knaus en Weinsberg en is tevens Hymer servicedealer. Denkt u erover om een kampeerauto aan te schaffen? Misschien is het een goed idee om eerst eens een 2- , 4- of 6-persoons kampeerauto te huren om te ervaren of camperen inderdaad iets voor u is en aan welke eisen een camper voor u moet voldoen. Bent u op zoek naar een veilige en nette stalling? Ook daarvoor bent u aan het juiste adres bij Jan Schreur Recreatie.

Zaterdag en zondag 4 – 5 februari 2017

11.00 uur – 17.00 uur