Terug naar overzicht

CamperExpo Houten 2020

De meest complete camperbeurs van het jaar

CamperExpo biedt schitterende campers van vele merken, nieuw én jong gebruikt. Daarnaast handige accessoires, camperbouw, camperbladen, nieuwste gadgets, deskundig advies, leerzame presentaties en heel veel aanbiedingen. Test e-bikes op het fietsparcours. Tref de mooiste camperplaatsen en bestemmingen in Nederland, Europa en verder. Voor vakantie of weekend weg!

Fabrikanten, importeurs, dealers, toeleveranciers, clubs en verenigingen brengen een gevarieerd aanbod. Professionals, liefhebbers en gebruikers delen hun ervaringen en geven tips, informatie en advies. Dagelijks zijn verschillende lezingen over uiteenlopende onderwerpen en onder ervaren begeleiding kunt u elke dag opnieuw camperproefritten maken. CamperExpo wordt uitgebreid met een fietsplein, waar u kunt genieten van de mooiste en nieuwste e-bikes en natuurlijk even een proefrondje kan maken op het testparcours.

Ook dit jaar staan wij weer op de CamperExpo in Houten van vrijdag 20 t/m 22 maart en zien u graag op stand 212 in Hal 2

Wat en hoe

Kaartjes kopen

Kom naar de CamperExpo van 20 t/m 22 maart 2020 in Expo Houten (Utrecht) van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Kaarten zijn €15,00, maar de eerste 50 kaarten zijn gratis met onze actiecode!

Bestel uw kaarten met actiecode JANSCHREUR direct op deze website