Terug naar overzicht

Bearlock valt in de prijzen

Bearlock is deze week benoemd tot “Branchewinnaar Nationale Ondernemersprijs”. 
Daarmee tevens genomineerd voor de “NBSA finale 2016”, waarin een aantal branchewinnaars zijn vertegenwoordigd.

Bearlock kreeg voor deze finale de volgende kenmerken mee:

  • “Meest innovatieve onderneming”
  • “Beste in High Tech”
  • “Beste kleinbedrijf”

Wat is Bearlock?

BearLock® betekent mechanisch beveiligingsysteem voor auto’s, oftewel volledig geïntegreerde autosloten als diefstalpreventie. Het door BearLock ontwikkeld en geproduceerd versnellingsbakslot (versnellingspookslot), is een eenvoudige, maar uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. De grote effectiviteit, beproefde duurzaamheid  en betrouwbaarheid zijn onomstotelijk bewezen.

BearLock wordt vanaf 1992 geproduceerd. Talloze deskundigen op het gebied van preventie van autodiefstal, zoals verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus, zijn van mening dat   BearLock-Gearlock®  behoort tot één van de allerbeste auto-beveiligingssystemen.

Niet te kraken

Permanent en onverbrekelijk geïnstalleerd, vormt  het BearLock-versnellingsbakslot®  zich tot één geheel met het chassis van uw auto. De bediening is moeiteloos, simpel en snel; een vrijwel “automatische” handeling, zodat het consequent gebruik wordt bevorderd. Dit zorgt dan weer voor een optimale bescherming van uw auto. Eenmaal ingebouwd, is het slot niet te kraken, zonder de auto (chassis) ernstig te beschadigen. Dit alles maakt diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk. Bearlock is geclassificeerd en gecertificeerd in de VbV/scm-klasse voor mechanische protectie: VbV/scm-MP 03

De twee grootste auto-importeurs van Nederland, PON (VW, Audi, Seat, Skoda en Porsche)  en Louwman & Parqui (Toyota en Lexus), hebben Bearlock exclusief geselecteerd, als enig toegestane mechanische beveiliging.

Jan Schreur is SCM gecertificeerd voor het inbouwen van het Bearlock beveiligingssysteem in uw auto of camper