Terug naar overzicht

App-soluut, digitaal comfort van Truma

Must Have’ voor kampeerfanaten

Nieuws over het Truma, informatie over Truma-producten, praktische tools – de nieuwe Truma-app is een ‘must have’ voor kampeerfanaten en biedt volledig nieuw, digitaal comfort.

Met actuele Truma-nieuwigheden over het bedrijf of de producten houdt de app zijn gebruikers altijd op de hoogte. Bovendien kunnen klanten zich registreren en hun gebruikte Truma-producten toevoegen. Daardoor krijgen ze snel toegang tot handleidingen, korte handleidingen, tips en how-to-use-video’s over de desbetreffende producten – en wel meteen naar keuze in het Duits, Engels, Frans of Italiaans.

Nuttige Campingtools

Bijkomend voordeel: dankzij de geïntegreerde zoekfunctie voor handelaars kunt u eenvoudig en comfortabel Truma-dealers en Truma-servicepartners vinden. De app gebruikt daarvoor de actuele vestiging of zoekt in een bepaald gebied volgens plaats en postcode. De resultaten worden op een landkaart en als lijst met vermelding van de afstand en het adres weergegeven.

Absoluut highlight van de Truma-app zijn twee nuttige campingtools: waar bevindt zich de beste plaats voor mijn voertuig? Wanneer staat de zon waar? Met de Truma-zonnestandtool wordt de plaatskeuze of de perfecte positionering van het voertuig gemakkelijk. Want: de tool duidt met behulp van een kompasfunctie aan, waar en wanneer de zon op- en ondergaat of haar hoogste stand bereikt. En dat is nog niet alles. De Truma-app biedt een voertuignivellering, waarmee caravans of campers heel comfortabel correct gepositioneerd kunnen worden. Gewoon de smartphone op de vloer van het voertuig leggen, de asafstanden ingeven – en de app leidt u met korte gesproken aanwijzingen en akoestische signalen door de nivellering.

Dat is nog maar het begin. “Wij hebben nog veel ideeën, hoe wij de app kunnen verder ontwikkelen en extra meerwaarde voor de kampeerders kunnen creëren”, aldus Monika Prandl, Online Marketing Manager bij Truma. Wees alvast maar nieuwsgierig!

De Truma-app is geschikt voor smartphones en tablets en voor Android en iOS. Hij kan vanaf 29 augustus 2014 gratis in App Store bij Google Play en Apple iTunes gedownload worden.