[rev_slider alias=”Pagina”]

Camper en Camper onderhoud

De standaard keuringen, vervangen van onderdelen, reparatie en onderhoud; we doen het allemaal met evenveel precisie en plezier. Onze werkplaats is ruim en professioneel ingericht voor onderhoud van caravans, campers en vouwwagens van elk merk.

Door het regelmatig volgen van cursussen en scholingen, gecombineerd met jarenlange ervaring, is ons technisch team bekwaam op elk vlak en hebben wij antwoord op al uw vragen. Wij werken volgens de strenge BOVAG normeringen en zijn bekend met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid.

 

Zeker niet onbelangrijk: wij zijn niet alleen uw officiële Knaus& Weinsberg dealer en Hymer Service dealer, maar ook SCM gecertificeerd voor het inbouwen van het Bearlock beveiligingssysteem en Truma servicedealer.

 

Verder onderhouden wij intensief contact met oa Dometic, Electrolux, Truma, Omnistor, BM Sat en Reimo.

Het CaravanDreams Concept

U bent een kampeerliefhebber in hart en nieren, en u zou niets liever willen dan er jaarlijks verschillende keren lekker op uit te gaan met uw caravan.

Dat betekent dat u nu overweegt een investering te doen in een mooie caravan die nu precies bij uw gezinssamenstelling past. Alleen wilt u ook op termijn over voldoende financiële middelen beschikken om dan uw vervangingswensen mogelijk te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een caravan met een andere indeling als de kinderen niet meer meegaan.

Het CaravanDreams Concept is precies daarvoor bedoeld. Met dit concept kunt u de volledige investering in uw caravan, inclusief accessoires, van u laten overnemen tot maximaal € 75.000,00.

Natuurlijk mag u ook een deel van de investering zelf doen, maar dat is geen verplichting.